Συνεδριακός Οδηγός 2016

Χρήσιμα

Συνεδριακός Οδηγός


Για να δείτε το περιεχόμενο του, κάντε κλικ εδώ.

Στις σελίδες του Οδηγού, που φέρει τον τίτλο «CONGRESSES, INCENTIVES & MEETINGS», παρουσιάζονται επιχειρήσεις της ελληνικής συνεδριακής αγοράς (Οργανωτές Συνεδρίων, Συνεδριακά Κέντρα, Ξενοδοχεία με συνεδριακές υποδομές, πολιτιστικά κέντρα, εταιρίες οπτικοακουστικού εξοπλισμού, κ.ά.), που με την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους εγγυώνται την επιτυχία κάθε εκδήλωσης στους δημοφιλέστερους «συνεδριακούς» προορισμούς της Ελλάδας. 

Για οποιαδήποτε αρωγή στη διοργάνωση συνεδρίου / εκδήλωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων - HAPCO (τηλ.: 210-7256541-3, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ενώ για θέματα σχετικά με τον Οδηγό μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εκδότρια εταιρία Hellenic Sun Editions (τηλ. 210-9337037, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
hapco-logo-trans.png
Δ Ασκληπιού 17, 10680 ΑθήναE hapco@hapco.grΤ 210-7256541

Εγγραφή στο Newsletter

Με την συμπλήρωση και την αποστολή αυτής της φόρμας συμφωνώ με τη συναίνεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) της HAPCO

Copyright © 2023 Hapco

Αναζήτηση