
Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος παρουσίασε το «Ελληνικό Πρωινό της Αττικής Γης» στο Φεστιβάλ Γαίας Αττικής Νέα Θεσμοφόρια, σε μια μοναδική εκδήλωση στον πανέμορφο χώρο του Ble Pavillon στις 21 Σεπτεμβρίου, σε δημοσιογράφους και προσκεκλημένους του τουριστικού τομέα και της πρωτογενούς παραγωγής.
Η Intercatering επιλέχθηκε να αναλάβει το catering της εκδήλωσης αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια από τους καλεσμένους, συμβάλλοντας έτσι με τις δημιουργίες της σε αυτό το ιδιαίτερο γαστρονομικό ταξίδι με προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.
Στην εκδήλωση, οι chef της εταιρείας με ζωντανές μαγειρικές επιδείξεις και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά προϊόντα, δημιούργησαν εδέσματα που χαρακτηρίζουν ένα πλούσιο και θρεπτικό ελληνικό πρωινό. Άλλωστε, η Intercatering έχει συνδέσει τις υπηρεσίες της με τη δημιουργία συνταγών που βασίζονται σε ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας, που απολαμβάνετε στις εκδηλώσεις σας.
Το «Ελληνικό Πρωινό» του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος έχει στόχο τη σύνδεση του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας με την εμπειρία του επισκέπτη και την προώθηση της γαστρονομικής κληρονομίας του κάθε τόπου.
Η κα. Άντζελα Γκερέκου, Πρόεδρος του Ε.Ο.Τ, τόνισε πως είναι σημαντικό τα ποιοτικά, τοπικά προϊόντα μας να τοποθετηθούν σε κάθε στάδιο της ταξιδιωτικής εμπειρίας του επισκέπτη ενώ ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ανέφερε πως το Ελληνικό Πρωινό αποτελεί μία βάση πάνω στην οποία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε προκειμένου να ενισχύσουμε την γαστρονομική ταυτότητά μας.

